Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Peter Schiff’s Son går 100% inn i Bitcoin

admin 0

Sønnen til den berømte investoren og den kjente Bitcoin-kritikeren Peter Schiff sier at investeringsporteføljen nå er 100% Bitcoin, til tross for farens ‚bearish‘-ness.

Bitcoin Over Gold

Sønnen til den legendariske investoren og den beryktede Bitcoin (BTC) -kritikeren Peter Schiff avslørte at han solgte sølvet sitt for å gå all-in på BTC.

I en tweet 10. mars sa Schiff at sønnen hans, kalt Spencer, „kjøpte dipen“ ettersom BTC nylig falt under $ 43.000. BTC-kritikeren anklaget sønnen for å være „hjernevasket“ og sammenlignet ham med andre „sårbare barn“ som kan være „HODLing til uendelig eller byste.“

Nyhetene kan virke som ironiske for medlemmer av kryptovaluta-samfunnet, som er godt klar over den eldre Schiffs forakt for rommet.

Faktisk, da topp-kryptovalutaen dyppet fra den nylige høyden på $ 58.640,77, bemerket senior Schiff Grayscale Bitcoin Trust dårlige ytelse.

Den selvutropte „gull-bug“ pekte på GBTCs 10% nedgang og samlet 11% rabatt på sin netto aktivaverdi (NAV). Dette, foreslo han, viste at investorer kanskje hadde trukket seg ut av BTC til fordel for gull.

Selv om markedet nå med rimelighet kunne motargumentere dette poenget, gitt den øverste kryptokurrencyens sterke rebound. Faktisk, på pressetid, ligger BTC på $ 57,616.11, litt over $ 1000 unna sin heltidshøyde.

Hjernevasket eller hjernebølge?

Mens Schiff, senior, foreslår hjernevask som den eneste logiske begrunnelsen for å kjøpe BTC, ser det ut til at meningens vekt er mot ham.

Ikke bare har kryptovalutamarkedet steget i verdsettelse, men kapitaltilførselen kommer fra den klasse Peter Schiff er en del av.

I forrige uke avslørte en undersøkelse av Goldman Sachs ‚klienter at 22% av investorene tror at BTC vil nå $ 100.000 innen 2022. Wall Street-giganten valgte å ikke ignorere deres betalende (og velstående) klientell, og bestemte seg for å gjenåpne kryptovalutahandelsskranken.

Følgelig vil handelsdisken tillate gigantens kunder å investere i kryptovalutaer og prosjekter og bedrifter i rommet. Avgjørelsen følger lignende trekk av JP Morgan og BNY Mellon. Sistnevnte, Amerikas eldste bank, kunngjorde en krypto-depot-tjeneste for sine kunder i forrige måned.

Derfor kan junior Schiff faktisk være den eneste som ser realiteten i situasjonen, som investorer all-eye eye cryptos.

F.O.M.O.

Likevel er det bekymringer for at Bitcoins meteoriske vekst har utløst en utbredt følelse av eufori. Når utenforstående ser inn i rommet, utvikler noen en følelse av å gå glipp av (FOMO).

I kryptorommet, „FOMO følger høst“ når sene deltakere klatrer for å hente sin del av kaken. Det fører uunngåelig til enorm volatilitet som markedet aldri opprettholder på kort sikt, som senior senior Schiff sier.

På den annen side tror mange i samfunnet (inkludert Spencer Schiff) og den vanlige investeringsverdenen at denne gangen er annerledes. Bare tiden vil vise hvilken som er riktig.

For øyeblikket ser Bitcoin ut til å være klar til å fortsette sin månerettede reise.

Die Kommentare sind deaktiviert.