Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Grap Finance Claims Verantwoordelijkheid voor $4M Cover

admin 0

Grap Finance Claims Verantwoordelijkheid voor $4M Cover Protocol Hack, Retour fondsen

De Cover Protocol hack werd net interessanter, omdat Grap Finance de verantwoordelijkheid voor de aanval opeist en zegt dat Cover de volgende keer „hun eigen sh*t“ moet afhandelen.

Cover Protocol verloor bijna $ 4 miljoen aan een uitbuiting eerder vandaag als hackers ontdekte een manier om zichzelf te belonen COVER tokens op wil. Na de hackers verkocht de fondsen op 1inch, de token’s waarde Crypto Bull tanked rond 95% van $ 859 tot $ 50 voor het herstellen van een beetje.

Grap Finance Bespaart Dekking

Het geval zag verdere ontwikkelingen slechts enkele uren geleden toen de ontwikkelaars van Grap Finance een tweet postten waarin ze de verantwoordelijkheid voor de aanval opeisten.

Grap Finance devs onthulde dat ze alle fondsen hadden teruggegeven en geen winst hadden gemaakt, waarbij ze botweg verklaarden dat het project in de toekomst zelf voor hun kwetsbaarheden zou moeten zorgen.

Grap-ontwikkelaars gingen niet in op de achterliggende gedachte van de aanval, en het is mogelijk dat deze gericht was op een publiciteitsstunt.

De Grap-gemeenschap heeft zich grotendeels in de hack gemengd, waarbij Twittergebruikers de Grap devs „madlads“ en „based“ noemen. Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze zeiden dat de aanval Cover „redde“ door te wijzen op de uitbuiting en de fondsen terug te geven, ondanks de impact die de aanval had op de penninghouders.

Ondertussen laat CoinGecko zien dat de GRAP-munt vandaag de dag meer dan 4.537% is gestegen. De koersstijging is waarschijnlijk een combinatie van een nieuwe notering op de MXC beurs en publiciteit rond hun publieke aanval op Cover.

Die Kommentare sind deaktiviert.