Kurt Russell spiller (knapt) i denne by-the-numbers B-filmen – men det er fortsatt en av de få filmene der ute som takler Bitcoin som et emne.

Kurt Russell, Beau Knapp, Luke Hemsworth og Alexis Bledel spiller i dette kryptokriminalitetsdramaet.

Jeremie Harris stjeler showet (for kryptofans) som en Bitcoin Bro

Crypto inneholder knapt i filmen, og blir ikke avbildet nøyaktig når den gjør det.

Crypto er en indiefilm med KURT RUSSELL i hovedrollen. Det handler om hvitvasking av penger, og nevner Bitcoin Era en haug. Den har også KURT RUSSELL. Plakaten vil være veldig tydelig.

Kryptoboblen toppet seg i 2017, men filmer tar tid å kjempe seg ut av helvete for utviklingen. Cryptos originale manus ble skrevet i 2017 og sendt til regissøren, John Stalberg Jr., tidlig på 2018. Stalberg ordnet opp i produksjonstilbudene i midten av 2018, og filmen ble til slutt utgitt for video-on-demand, og “ utvalgte teatre, „i USA i april 2019.

Du må jobbe raskere enn det for god kryptosploitering; Dette er en plass hvor Defi mat mynter stige , falle og stige igjen i bare dager.

Vår helt (som ikke er KURT RUSSELL) er en bankansvarlig. Han heter Marty, og han er spilt av Beau Knapp, men skuespillere og til og med karakternavn betyr ikke noe her – alle er en generisk type.

Marty kjemper den gode kampen mot hvitvasking av penger. Han er funksjonelt en politimann som gjør en humorløs og usosial versjon av Columbo. Han blir forvist til hjembyen i upstate New York for å være for god på jobben sin på Wall Street, og svømmer inn i byen for å gjøre alle elendige i jakten på rettferdighet.

„Jeg får en duft av mild konspirasjon som kommer fra deg. Kanskje du har hengt med Bitcoin-kompisen din for mye.“

—Aktuell dialog fra Crypto (2019)

Ting starter med at KURT RUSSELL blir overlevert til Marty av kidnappere. KURT dukker ikke opp igjen på en time til. Beklager, fans.

Liam Hemsworth i Crypto (2019). Bilde: Lionsgate Filmens logotype er „CЯYPTO“, med en baklengs R. Dette er for å telegrafere tidlig at skurkene er … Russkies! Regnskapsføreren kjører telefonnumre på brenneren ved å bytte SIM-kort for hånd – som om hver telefon ikke også sender IMEI – og du kan fortelle at han er en dårlig fyr ved at telefongrensesnittet kommer opp på … russisk!